Μενού
Καλάθι

Μαξιλάρι Θηλασμού

Το μαξιλάρι θηλασμού Animal Print θα σας δω΄σει την α΄νεση και τη στη΄ριξη που χρεια΄ζεστε την ω΄ρα που θηλα΄ζετε το μωρο΄ σας.Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό έτσι ώστε η νέα μαμά να έχει σωστή θέση για το θηλασμό και η καταπόνηση της πλάτης να είναι όσο το δυνατό λιγότερη, ταυτόχρονα το μωρ..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:45.00€
Το μαξιλάρι θηλασμού Eucalyptus θα σας δω΄σει την α΄νεση και τη στη΄ριξη που χρεια΄ζεστε την ω΄ρα που θηλα΄ζετε το μωρο΄ σας.Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό έτσι ώστε η νέα μαμά να έχει σωστή θέση για το θηλασμό και η καταπόνηση της πλάτης να είναι όσο το δυνατό λιγότερη, ταυτόχρονα το μωρό ..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:45.00€
Το μαξιλάρι θηλασμού Jungle θα σας δω΄σει την α΄νεση και τη στήριξη που χρεια΄ζεστε την ώρα που θηλά΄ζετε το μωρό σας.Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό έτσι ώστε η νέα μαμά να έχει σωστή θέση για το θηλασμό και η καταπόνηση της πλάτης να είναι όσο το δυνατό λιγότερη, ταυτόχρονα το μωρό νιώθει ..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:45.00€
Το μαξιλάρι θηλασμού Night Sky θα σας δω΄σει την α΄νεση και τη στη΄ριξη που χρεια΄ζεστε την ω΄ρα που θηλα΄ζετε το μωρο΄ σας.Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό έτσι ώστε η νέα μαμά να έχει σωστή θέση για το θηλασμό και η καταπόνηση της πλάτης να είναι όσο το δυνατό λιγότερη, ταυτόχρονα το μωρό ν..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:45.00€
Το μαξιλάρι θηλασμού Pink Swallow θα σας δω΄σει την α΄νεση και τη στη΄ριξη που χρεια΄ζεστε την ω΄ρα που θηλα΄ζετε το μωρο΄ σας.Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό έτσι ώστε η νέα μαμά να έχει σωστή θέση για το θηλασμό και η καταπόνηση της πλάτης να είναι όσο το δυνατό λιγότερη, ταυτόχρονα τ..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:45.00€
Το μαξιλάρι θηλασμού Spring θα σας δω΄σει την α΄νεση και τη στη΄ριξη που χρεια΄ζεστε την ω΄ρα που θηλα΄ζετε το μωρο΄ σας.Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό έτσι ώστε η νέα μαμά να έχει σωστή θέση για το θηλασμό και η καταπόνηση της πλάτης να είναι όσο το δυνατό λιγότερη, ταυτόχρονα το μωρό νιώθ..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:45.00€
Το μαξιλάρι θηλασμού Teddy Bear θα σας δω΄σει την α΄νεση και τη στη΄ριξη που χρεια΄ζεστε την ω΄ρα που θηλα΄ζετε το μωρο΄ σας.Είναι πολύ μαλακό αλλά και σταθερό έτσι ώστε η νέα μαμά να έχει σωστή θέση για το θηλασμό και η καταπόνηση της πλάτης να είναι όσο το δυνατό λιγότερη, ταυτόχρονα το μωρό ..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:45.00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.