Μενού
Καλάθι

Παιδικές Κουρτίνες

Κωδικός: Κ1001
Η Παιδική Κουρτίνα Baby Blue είναι κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα και γάζα, ιδανική για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο. Συνδυάζεται άψογα με την παιδική σκηνή της ίδιας σειράς για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελιάς στα μέτρα που θέλετε. Η τιμή μέτρου είναι 25 ευρώ (..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Κωδικός: Κ1011
Η Παιδική Κουρτίνα Blue Dream είναι κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα και γάζα, ιδανική για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο. Συνδυάζεται άψογα με την παιδική σκηνή της ίδιας σειράς για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελιάς στα μέτρα που θέλετε. Η τιμή μέτρου είναι 25 ευρώ ..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Κωδικός: Κ1013
Η Παιδική Κουρτίνα Happy Clouds είναι κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα και γάζα, ιδανική για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο. Συνδυάζεται άψογα με την παιδική σκηνή της ίδιας σειράς για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελιάς στα μέτρα που θέλετε. Η τιμή μέτρου είναι 25 ευρ..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Κωδικός: Κ1014
Η Παιδική Κουρτίνα Indian Teepee είναι κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα και γάζα, ιδανική για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο. Συνδυάζεται άψογα με την παιδική σκηνή της ίδιας σειράς για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελιάς στα μέτρα που θέλετε. Η τιμή μέτρου είναι 25 ευ..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Κωδικός: K1123
Η Παιδική Κουρτίνα Mint Forest είναι κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα και γάζα, ιδανική για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο. Συνδυάζεται άψογα με την παιδική σκηνή της ίδιας σειράς για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελιάς στα μέτρα που θέλετε. Η τιμή μέτρου είναι 25 ευρώ..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.